Můžu být všude ...
Anotace: Sex lehce s hororovým nádechem :-)
Čím se tak stát abych ...
Stanu se tvou emulzí po epilaci
v tříslové zemi se ti rozprostřu
jako armáda ještěrčích jazýčků
stanu se nevysvětlitelným virem
prolezu vnitřkem
uštvu tvou imunitu sprintem zajíčků
už se ti třesou kolena?
Stanu se ladností tvých pohybů
překvapeně se budeš dívat
kam si to saháš
stanu se dosažitelným pokušením
dovedu tě k šílenství nebudeš vědět
proč váháš
už se ti třese hlas?
Stanu se přechodem pro chodkyni
každým pruhem se vynadívám
pod sukýnku
stanu se polévkovou zeleninou
co bude krvácet pod tvým nožem
na prkýnku
proč se třeseš, miláčku?
Přečteno 768x
Tipy 19
Poslední tipující: estrellita, Marcella, Alci, cevert, Lota, JardaCH, Lucie Teru, Jasmin de Paris, Daisy.., Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)