Jsi krásná /vzpomínám /
Jsi Krásná...moje Paní
tak se pojď ke mě nahá stulit
splním ti tvoje tajná přání
sochař nás může z bronzu ulít
budeme jako sochy bílé
ne z pískovce ne z mramoru
stvořeni z jedné horké chvíle
jak mlha...stoupám na horu
mám tu tvůj otisk dlaně
který jsem našel na stole
líbali jsme se u snídaně
nepotřebovali ...postele
jsi Krásná...moje Paní
tak se pojď ohřát na chvilku
polibky horké v misce dlaní
rozvíráš bílou...košilku
mám tu tvůj malý polštář
oknem se dívá na nebe
a postel jako lásky oltář
čeká už jenom...na tebe
Přečteno 1027x
Tipy 38
Poslední tipující: vandule, ona, smudlinek, lampicka, ni.va, NikitaNikaT., simsa, Martinecka23, Ayla, Levandule, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)