V komnatách
Pod iglú z peří
poznala jsi mé vzrušení
už ode dveří
jazýčkem sis mlsně
prohnala koutky
tušila tvrdost
dřevěné loutky
župan se k zemi sesouvá
Odhalená se mnou děláš divy
v iglú jsem
patro přistavil
smeten přírodními vlivy
na červenou ve tvé tváři
se mi dech zastavil
fantasticky vzýváš
Beru si tě
s povýšeností krále
nemusím klepat
jen vstupovat dále
do všech koutů tvých komnat
Přečteno 632x
Tipy 26
Poslední tipující: Lota, Levandule, Severka, el viento, pennywise, kavec, Psavec, prostějanek, Bíša, Lucie Teru, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)