Anotace: Zdravotní...
"Prý na ptáčka nesmím foukat... to se na něj mám jen koukat??!"
"Týno!!? Upřímně doufám, že Tvá otázka je jen rádoby vtipná nadsázka?!!"
;-))
04.02.2008 02:01:00 | Judita
Magdi, ani ty se mne nezastaneš? Doktor říkal, že kdybych přišel o dva dny později, tak mi praskne hrb. A přitom máme doma tak pěknej manuál, jenže Jana není technickej typ. Manuály zásadně nečte. Domácí kino taky obsluhuju já...
03.02.2008 23:05:00 | Aťan
:-)) Teď odbočím. Hrál jsem za mlada v kapele na kytaru, ale říkal jsem si, že bych se mohl naučit i na pikolu. Je skladná, bude se dobře vozit se mnou po zábavách. Vybral jsem z prasátka 580 Kč... ti hajzlové v krámu po mně chtěli za tu nejlacinější 7 tisíc!!! :-(( ...a teď jsem zapomněl, proč vám to vlastně vykládám...
03.02.2008 22:10:00 | Aťan