Valentýnský večer
Na dnešního Valentýna
popijeme trochu vína.
Květy čerstvé, ty tak sladká,
pohled očí, lýtka hladká,
vůně vlasů, dotek dlaní,
kterým se už neubrání
tělo v mihotavém světle svíček
v odrazech barevných sklíček.
Polibky pokryji kůži,
na bříško položím růži.
Pak už tě nic nezachrání,
jen dlouhé, něžné milování.
Přečteno 671x
Tipy 15
Poslední tipující: Pavelpaja, estrellita, Vlk v rouše, pavlis, Cassandra, excited, Kanzy, Traci, vandule, PoeziGirl
Komentáře (5)
Komentujících (5)