Miláčku
Miláčku...pojď se milovat
Miláčku...nebudeme své svědomí spytovat
Miláčku...zažijeme krásnou noc
Miláčku...chci tě strašně moc
Miláčku...drž mě pevně v náruči
Miláčku...přesvěč mě že nás nikdo neruší
Miláčku...cítím Tvé krásné tělo
Miláčku...pospěš si,víc by to chtělo
Miláčku...líbej mě na rtíky
Miláčku...pohraj si s prstíky
Miláčku...zhasni tu velkou lampu
Miláčku...típni konečnu tu Spartu
Miláčku...doveď mé tělo k rozkoši
Miláčku...už...ti usínám v náruči
Přečteno 1947x
Tipy 16
Poslední tipující: Marcone, Jacob P. Verlaine, Vanesska, BArBArKO, Woski, Hejňa, Vlk v rouše, Modrý Adept, Zuris, Bean, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)