Teď jsem tedy dole
Malému městečku pod černým lesem
zavřely se okenice když hrál jsem si
pod dvěma kopci přes které mé dlaně
tak rády cestují sem a tam i tam a sem
krokování k vzepjetí
Teď jsem tedy dole
kde se vznáším k hranicím extáze
celníkům jsi už dávno dala avízo
aby mě pustili se vším co budu převážet
jen nevěřícně kroutili hlavou
Teď jsem tedy dole
kde vidím kvést poupě
Orgasmu domácího
připadám si jako král
co je možná jen zahradník
a s láskou poslouchám
koncert tělesného souboru
Já v Tobě
Přečteno 602x
Tipy 21
Poslední tipující: Lota, Myrja, Čarokrásná dívka od vedle, Žqáry, Bíša, Jats, cevert, Severka, Marcella, Aťan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)