Erotico part l.
Polibky půjdou
po tvých ňadrech
jako karavany
a Měsíc bude svítit
jenom naoko
stoupneš si nahá
doprostřed vany
budu tě líbat
hluboko
...
Polibky půjdou
po tvém bříšku
jako když stéká
kapka vody
rozevři stehna
jako knížku
a neptej se mě
na důvody
...
Polibky půjdou
po tvém chmýří
a od kotníků
zase výš...
tou vlahou nocí
pískaj netopýři
...ty nevidíš
a neslyšíš...
...
Jsi na tom stejně jako já.
...
Přečteno 846x
Tipy 42
Poslední tipující: ziriant, Tymi14, Štěpina G, Barunka.K, WhiteSkull, Judita, prostějanek, ona, Varda, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)