Erotico part ll.
Tvůj pas se prohnul
do oblouku
a ňadra vyklouzla
zpod trička ven
jak žlutý motýl
jsem obletěl louku
láska nám vykouzlí
nádherný den.
Mé hravé prsty
znovu jdou
po jemných chloupcích
pod bříškem
líbám tě všude
-roztouženou
louka je naše
i když patří všem.
Jsem na tom stejně jako Ty...
Přečteno 803x
Tipy 25
Poslední tipující: estrellita, takova, Štěpina G, Barunka.K, ni.va, Severka, prostějanek, Lorraine, Bíša, s.e.n, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)