Anotace: ...když je ten máj ...blábolík vznikl za laskavého svolení PČR ...
Pááni....když stoupá tak rychle vypustit.....Katar exit..no když to posvětila PČR.
Vlhké dlaně...kdo je nemá při čtení téhle básně....Jsi prostě formát. :-))
09.05.2008 15:21:00 | HannyJanny
:-)))..pomáhá a ochraňuje..vlhnoucí dlaň.. :-)))
..no, když říkáš..že je to s jejich svolením..
..tak to tak asi je.. :-)))
07.05.2008 20:34:00 | isisleo
No ono nejde ani tak o toho prince spíše o to, proč to skončilo tak jak to skončilo a kdo z toho co měl, že.
07.05.2008 15:02:00 | Lucie Teru
Ten princ katarskej je sviňák svinutej... Co na tom sexu furt má? A co ho to muselo stát peněz a přemlouvání děvčat. Musel asi dlouho šetřit, ...nebo se zadlužil?
07.05.2008 12:05:00 | Aťan
tep se zrychluje a stoupá nejen tlak :-)
hmhm, to by mě zajímalo, co tak jestě může stoupat..?? :-), ne radši mi to neříkej..
za mě je to jasnej tipec, pěkná nakopavka, řekla bych :-), líbí se mi jak si to vystihl...
07.05.2008 11:22:00 | saddova