K rozinkám
Anotace: Nechci psát ohlas delší než dílo samotné (http://liter.cz/Basne/172921-view.aspx). Mám za to, že se to nesluší. Ale některá díla ve mně vzbudí takových inspirací, představ, dojmů či tužeb, že nelze jinak... Tohle je jen má lehčí relaxace, mozku netřeba...
Z dortů já zobal je coby kluk...
Na ňadrech? — — — Ty pro mne byly struk...
Až lety dosáh' jsem poznání,
pamlsky že jsou to na hraní;
dostaly svůdně slastnou chuť
rozinky, co krášlí ženskou hruď!
________________________________
Nedovol svému norníku,
aby jed' rozinky ze zvyku.
Nejdřív mu řekni:
Horníku,
než sfáráš, — — zazvoň — —,
vem za kliku!
Šeptem k mým rozinkám dolehej,
ať je nám pochvíli v dole hej!
Přečteno 506x
Tipy 4
Poslední tipující: Aťan, WAYWARD, milenium
Komentáře (3)
Komentujících (3)