Ty mě děláš
Zatoužil jsem
Zakroužil jsem
Supové moci
nad tvým tělem
Střemhlavé pády
blízko smrti
ještě mnohem blíž životu
Zalykám se
Navykám se
na drsné pohyby
něžné ohyby
přes koleno naplácat
stehnům
prokrvení středu
Obkroužená
Roztoužená
artikulace v nedohlednu
zvířátko moje
co to děláš
ty mě děláš
Ovládáš mě
ještě chvíli tě nechám
Přečteno 1102x
Tipy 23
Poslední tipující: Myrja, igniss, Marcella, Belmon, HarryHH, el viento, Lucie Teru, Severka, Churry, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)