Anotace: Kdo si myslíte, že jste uhádl, dejte mi echo do VZKAZŮ... (Ty taky Churry! — Za ten Tvůj Rébus.) (Protože už to Maura omylem prozradila, dílo jsem vymazal a dávám znova i s Vašimi komenty, co tu už byly...)
Ze zahrádky přišel jsem,
unavený věru
Nechce se mi hádat teď,
skrytého mizeru
23.05.2008 19:02:00 | Psavec
WAYWARDe, Tys také nečetl pozorně anotaci a další prosbu v textu pod básní, že řešení mi máte psát do vzkazů, viď že?
No neva, i já mám za to, že je velice jednoduché to uhádnout. Už se mi to nechce mazat a psát to sem znova, připadal bych si jak malý Jarda, co mu boří bábovičky a on kňourá...
23.05.2008 16:21:00 | Špáďa