Anotace: ...
... o čem to tady mluvíš ... Šmudlo ...??
*- ... napadli Váš panelák Marťani? ... či co ..?
***- ... jestli jo, ... tak se nedejte ...
.. ... .... tyhle válečný situace to je šichta, věř veteránovi ...
šukat, ... a ještě nabíjet průbojným ...
PS.. zapínáte ... při náletu i sirény, a nebo jen utíkáte do sklepa ..? ... :-))
17.06.2008 16:24:00 | HarryHH
Chtíč? Ach, moje dětství... první báseň, vyrytá spolužačce do lavice (8. B)
Máš chtíč?
Klidně křič.
...přestala mi pak dávat opisovat.
11.06.2008 10:35:00 | Aťan
"rozepinam knofliky kuze " se mi zda jaksi kycovite, jinak se mi tve dilo celkem libi...
11.06.2008 10:13:00 | saddova
Takhle jsem to za mlada dělal ve Vietnamu a Severní Korei. (nebo u sporáku? ...zatracená skleróza...)
11.06.2008 09:46:00 | Aťan
Nejsem blázen. Jsem letadlo. Vlastně hodně letadel.
Bojové letky, jak už víme.
11.06.2008 09:37:00 | smudlinek