Legenda o květině, co pláče vášeň
Skoupil jsem všechny pozemky v zemi
zvané Anatomie a vypravil se na cesty
po nádherných místech na které nikdy nezapomenu ...
... po ruční lávce přešel jsem do vesničky Šíje
kde mě v pozoru vítal dav jemných obyvatel
Po seznámení s mým jazykem mi doporučili
navštívit hrad Krk který stojí nedaleko
že prý po přísavných pracích dělá
s celou zemí divy ...
Dal jsem na radu
a po pár vteřinách jsem vnímal
z pod hradu
jak se země zachvěla ...
Poté jsem se vydal přes kopce do údolí Bříška
kde jsem se napil kapky z Pupíkové studánky
a taky mám kapku rozumu
tak jsem se tam příliš dlouho nezdržoval
toužící na vlastní oči spatřit legendu o květině
co pláče vášeň ...
Najednou byla přede mnou
v celé své malé velkoleposti
Já věděl přesně co mám dělat
vždyť jsem se stal vyvoleným
a tak jsem s přirozeností vycházejícího slunce
květinu rozplakal k té nejdokonalejší vášni
co jsem kdy zažil ...
Přečteno 636x
Tipy 42
Poslední tipující: labuť, drsnosrstej kokršpaněl, amores peros, STIMPRE, Myrja, Najla, Churry, prostějanek, Aťan, danaska, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)