Anotace: Dneska jsem se vážně probudila bez jemnocitu.Tak jsem přemýšlela o tom,jak ženy pořád jenom mluví a mluví...a muži jim to asi jenom trpí a čas od času souhlasně přikývnou:-)Spousta slov je někdy zbytečných. Menší průvodce, proč vydržet až do konce...
parádní, ale mám spíš opačnej problém...ženy nechtějí poslouchat moje kecy, ale spíš...no to víš co:-DD
06.12.2008 13:37:00 | Squat_the_world
Tak to smékám, je to skvělé! Ale myslím, že by tohle neměla číst JaniHani a Kikay, nejspíš by Tě za poslední slova odsoudily ... ST!!!
04.08.2008 07:13:00 | NikitaNikaT.
to je naprosto výýýýýýborný :D:D:D:D Uplně me to dostalo, rozesmálo a přesně tohle je fakt, proto muži čekají na naše "dokecání" :D:D:D
01.08.2008 17:09:00 | PoeziGirl
Pěkné - klidně bych dal anotaci jako součást díla.
A lesbičky takový problém asi nemají - problémy poslouchat "ženské" řeči maji jen muži (a ještě ne všichni) :-)
01.08.2008 14:07:00 | poustevník Jirka
to Whiteskull: normálně. Jedna z nich je muž:-)...Co se týče básně, dobré...Ale nechci se k tomu vyjadřovat:-)
01.08.2008 13:44:00 | monterka