V průběhu válečné vřavy
Palec
Ukazovák
Malíčkové
i ostatní vojáci
se stáhli do pozadí
kde obsadili oba kopce
Nervózně svými nehty
podrývali autoritu studu
anatomie vášně
jasně předurčila
jejich následný objev ...
Na chvíli utichly
všechny zbraně
všechny výkřiky
sténání
aby se skoro okamžitě
vrátily s ještě mnohem
větší razancí
bylo to šíléné
ale takové války bývají
i ty nejkrásnější ...
Přečteno 443x
Tipy 25
Poslední tipující: STIMPRE, cevert, Sandra_T, drsnosrstej kokršpaněl, Levandule, Belmon, Aťan, Zamilovaná do nezamilované doby, prostějanek, Churry, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)