Do Tvých kapalin
Nezhasínej
dnes se budeme milovat
bez tajemství nových pupínků
pozvedni mou číši
nemusíš pít do dna
já nadzvednu sukýnku
globálně pohlavní oteplení
Vezmi můj dech
na procházku po tvém těle
ukaž mu co se jen tak nevidí
nech projít svůj křik
skrz barevné zdi
co nám je do lidí
bezohlednost k pochopení
Pohne se země
nečekej
vymač
umač
kej mě
jsem přeci příchuť
Tvého života
Přečteno 648x
Tipy 30
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Puppeteer, Marcella, Jin, jiljovský, Holis, Zamilovaná do nezamilované doby, Psavec, cevert, poustevník Jirka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)