Anotace: opojení minimalismem. vím, že to nikdo neocení no. ale je to takové období :-)
A to já to oceňuji, tahle má nápad. Nebylo by však lepší sem vrznout pár těch minimalistických stvorů najednou? Anebo ne, nebylo, to by pak již nebyl minimalismus.
07.11.2008 17:47:00 | CorrimsonTom