Anotace: ..............
Budu v tobě jako drak i klidný jak bezvětří...
za tohle se tipem nešetří... ST!
30.12.2008 19:39:00 | Veselý Drak
když to máš až takhle rozčleněný, tak čárky sou možná naškodu...
noooo čekala sem víc duchaplnějšího popisu tý zahrady, ale hezky se to zvrtlo.-D a když už, tak ten sex bych atky rozvedla,ale napsal si to takhle, takže.. tak to chceš...
pěkný, dobrý:) taky už musim něco napsat úchylnickýho(:
08.12.2008 21:55:00 | jatox