Pornopověst
V malé vesničce Nadpíčí
kde nedávno řádil
vostrej hoch Žilet
pronajal jsem si
za hubičku pár políček
i začal je hned osévat
denně jsem obdělával
dřel jak hřebec
přesto nestál
o plod ze své práce
vychutnával průniky
do lůna přírodního úkazu
lanařil své údy na výpravy
po nabízejících se útvarech
z hrdla dělal věšák
drsných vzdechů
měnil výrazy
jako snaživý herec
utíral pot potem
nabíral dech
na každé nejbližší zastávce
a byl takovej ...
ušoustaně šťastnej ...
Přečteno 516x
Tipy 14
Poslední tipující: BArBArKO, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, Triffid Kolbe, Marcella, Aťan, Lonely.girl, WhiteSkull, widder, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)