Přísaha
Anotace: Tento text nepotřebuje komentář.... Takový život si zkrátka vybrala....
Přísaha
Já vím – srdce tvý
pod přísahou bdí
uzamčená jsi
do kláštěrních zdí
Doteky dlaní horkých těl
přísahu zná nazpaměť
jen příběhy z knihy svatý
plamen svíčky svádí k vášni
V zakázaných snech
den po dni jako teď
užíváš svobody těla svý
zamčená do kláštěrních zdí
Jak můžeš takhle žít
vadí – nevadí jemu věrná být
spát jen s dlaní svou
s tou přísahou zakletou
Cokoliv říct jen málo chtít
možná utýct někam pryč
to vše a někdy víc
je vlastně hřích – porušený slib
Nemusíš být navždy jeho ženou
být navždy pannou
navždy pod přísahou...
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Emma Kulíková, CyaNide, Squat_the_world
Komentáře (1)
Komentujících (1)