Anotace: Když peče zamilovaná kuchařka
Mě naopak to spojení nadchlo, jestli mohu podle sebe říct. Myslím, že je to velice něžně vzrušijící a mooooooc hezké.
17.12.2008 17:55:00 | Aisa
Mno, báseň docela hezká, téma hezké... Ale nejak mi to všechno k sobě nededí. Někde je to dílko i docela poetické a někdy to třeba dokážeš malinko zkazit rumovýma kuličkama. Ta poetika z předešlých vět úplně ztratí význam a člověk se nad tím spíš zasměje...
Ale některý věci tam jsou docela hezký!
Neber tohle prosím jako nějakou kritiku, jen jsem vyjádřila svůj názor, hm?
16.12.2008 18:09:00 | Kyra99