Nerušit! Promítá se ...
V posteli
polohový závod
první v cíli
není vítězem
zapálená svíčka na plátno zdi
promítá Propletenost končetin
v sále to jen vzdychá
vstupné nezaplatíš
v ohybech noci
schovává se romantika
uprostřed noci
plískanice těl
intimní zpověď pohybů
v (ne)přístupných polohách
s doprovodným potem
bez potřeby titulků
nominace aktérů
za nejlepší scénář
přirozené živočišnosti
bez vystřižených scén
dívám se
jsi tak nádherná …
Přečteno 548x
Tipy 33
Poslední tipující: 5thelement, BArBArKO, drsnosrstej kokršpaněl, ona, Žqáry, Holis, NikitaNikaT., Marcella, Aťan, Myrja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)