Anotace: Občas se musí:-)
ale proč by to někdo nemohl řešit už v patnácti? pozastavme se nad tím, že je to výtečné. ano, je to sice trochu zvláštní, ale pokud jde o mystifikaci, je dobrá, pokud ne, můžeme se obdivovat vyspělosti pisatelky. člověk se nesmí nechat zaskočit tím,že občas potká někde nějakou "bojte se mě" (jedno z právě mých altereg... ač na opačném konci, než autorka této básně.netřeba dále komentovat....:)
10.01.2009 00:55:00 | Já Esther Ruth
I 60 leté důchodkyni z toho stejného důvodu může být smutno... netřeba kastovat... podle věku...
ta básnička je zvláštní...je strašlivě šíleně bolavě lidská až na kost...
08.01.2009 20:51:00 | Filková
nevim. třeba nějaký alterego.. na netu běžný:)
nějak se mi totiž nezdá, že by už v tomto věku připadal "odstrčenej" ze zmíněných důvodů..
kde je napsáno, že je třeba sexuálně žít už od patnácti;) to si snad nikdo nemyslí..
25.12.2008 21:56:00 | melancholik