Anotace: no jo, když má chlap halucinace... anebo se tomu říká posedlost? :) každá chceme být pro toho svého dokonalá... ale ďáblem posedlá? :) no...
krindapána...:)
no tma kouzlem zakletá je z toho všeho ještě tak nejlepší moment;)
25.12.2008 14:40:00 | melancholik
Ďáblem posedlá,
máš na zadečku vrásku,
klávesnice Tvá
nám popisuje Lásku,
/jednu z létavic,
co Bůh daroval světu,
za chvíli už NIC,
však ráda jsi, když je tu.../
Život jak lochneska
se s Tebou prudce točí,
prchne-li vášeň Tvá,
dál směje se z Tvých očí...
A to je nádherný
a proto tady žijem,
buď sníme si své sny
anebo trochu ryjem
do toho, co nám svět
/item i druhým!/ dává
a voní Lásky květ,
ač se pak někdy stává,
že náhle uvadá
a zmírá na úbytě,
přesto dál ústa Tvá
šeptají:
M I L U J I T Ě!!!
Písňové texty, to je moje!
Také je někdy zkouším psát,
i tóny mám, leč, duše moje,
neumím je zaznamenat...
A tak sám jen si pěji píseň,
prsty se textem zavlní,
snad někomu zaplaší tíseň,
hudbu svou k ní si doplní...
24.12.2008 23:05:00 | Kozoroh 1