Anotace: ...
... kolikrát? ...
... kolikrát ještě? ...
... stěny mlčí ...
... a na rty přistálo další zrníčko popela ...
... co jsem to vlastně chtěl? ...
19.02.2009 14:55:00 | JardaCH
trochu jinde, než dříve...
lidi, co pořád děláte, že se neozýváte... človíčku, dej vědět... ;-)
16.02.2009 11:27:00 | Levandule
Velice dobře napsáno.(Roboti píšou RUB - asi chtějí říct, že každé lidské konání má svůj rub i líc.)
14.02.2009 12:13:00 | Jana M.