Sami sobě před sebou
V soutěsce mých prsních svalů
procházel se ukazovák
s nehtem v barvách chci tě
chytil jsem ho ústy
a vysál jeho troufalost
šel se schovat do bájné
jeskyně s lekníny
ten mi ale ukázal!
Se stojící omluvou
lepkavě jsem prosil
o odpuštění
schválně jsi se stáhla
pak ještě jednou
a
znovu ...
díval jsem se
vařil se v krvi
vzal do ruky omluvu
a rychlými pohyby
jsem ji na tebe
vychrlil ...
Přečteno 681x
Tipy 27
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Psavec, Marupiara, Churry, vapiti, Lota, CyaNide, Zasr. romantik, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)