Milovnice zvláštních praktik
Anotace: Slovněhříčková veršovánka
U tlamy utla mi úd,
a tak jsem o ten úd zchud.
Svou tlamou utla mou okrasu,
po nocích teď snívám o klasu.
Nebyla to tlama útlá,
tak raději újmu tutlám.
Půjde-li zas příště po pase,
zabráním, že se tam popase.
Přečteno 654x
Tipy 10
Poslední tipující: Tanzania, Juraj Hrom, hezule, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)