Žena
Anotace: :-)Souhlasíte se mnou? :-D
Sexy nebo laciná...
Šokující nebo nevinná...
Být jak čokoládová peřina,
Co slastnou touhu zhasíná
Žhavé teplo po těle
Vrzající postele
Sladký pot a vzrušení
Láska nebo mučení?
Hluboké polibky rudé růže
Nabíhajíc husí kůže
Smyslné křivky našeho těla
Připravit se na ránu z děla
Vášnivé pohyby
Cesta k slasti
Pojď ke mně
A mám tě v pasti!
V pasti ženy nevinné
Máme zbraně učinné....
Přečteno 662x
Tipy 6
Poslední tipující: Gapa, Paulín, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)