Anotace: podnebí u rovníku a ptáků křikům
To já zas někdy v pivě plavu
a rumu mám plnou hlavu
táhne mě to ke dnu
žraloků mám plný boty
v každý svíčce jsou dva knoty
ženu jenom jednu...ST!
20.11.2009 19:22:00 | Mario de Janiero
Lepší je mít v nátuře
usnout v seně - na fůře,
než pro blbou náturu
spát v kostele na kúru...
20.11.2009 17:15:00 | zzlatý