Anotace: kázni a řádům
Máš pravdu, všeho moc, a někdy i bez rozmyslu, opravdu škodí.
Apropó: Vzpomněl jsem si na jednu svoji kritiku nedávného EU-nařízení, že by se v některých profesích mělo více vyvážit obsazení žen a mužů... Časem ji sem asi taky dám, ona vlastně asi nikdy nebude pasé, budou-li úředníci pořád šimlat.
02.01.2010 23:35:00 | Špáďa
zní to podivně ale v referendu jsem hlasoval pro eu
(v naději)ale čím víc nás šněrují tím víc dávám za pravdu Klausovi i když není můj šálek čaje(on).Ale fuck of politika...
30.12.2009 10:20:00 | zenge
Čechy rozčiluje pořádek, EU vzali víceméně na milost jen kvůli tomu, že je to momentálně výhodné a že se dá něco trhnout pro sebe. Co však budeme dělat za pět let, až budeme platit víc než dostaneme. Asi zase jenom nadávat a krást u souseda.
30.12.2009 09:58:00 | Zasr. romantik
...když ohlédnu se zpět
tak svět byl jako květ
než jsme se naděli
svět je květ umělý...
ST!
29.12.2009 20:57:00 | Mario de Janiero