Super Bowl
S holotou,lůzou,póvlem
před Super Bowlem
helekám v knajpě
nejsem sám
a sahám v klíny kurtizán
sem se sek
to přetrh se mi bovden
tady v Miami
a vlna mi
mezi slinami
jak rybu na břeh vrhla
a stará dávno zdrhla
v tý haldě popcornu
a předraženejch stejků
mi holky říkaj bejku
a piju pivo teplý
neznaje etikety
jsem vandrák
až z těch Teplic
a píšu básně na tikety
jsem jedním z emigrantů
co doma dveře z pantů
mu tajný vysadili
co zdekoval se v pravou chvíli
hledat ty zlata naleziště
kam příště?
když Klondajk vykraden
a na břeh Eldoráda
třese se mi brada
stářím i strachy
tak pařím a prachy
z vyhranejch tiketů
cpu s lihem v trumpetu
..mou
tak jak dny jdou
rytmikou arytmie
potom oněmí
pokud se neupije
ta trubka...hrdlo mý.
Přečteno 398x
Tipy 27
Poslední tipující: Holis, Psavec, Mario de Janiero, Zpátky, Bíša, Mbonita, Zasr. romantik, Kars, hašlerka, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)