Zéland
Zde vítr češe vlasy trav
a slunce svítí krapet dýl
ten poklid řeky ruší splav
a do měst je to spousty mil
na stráních jenom stáda krav
a nad tím vším se vznáší pýr
já z toho místa jsem fakt paf
a poznání těch vašich vír
si klidně třete vo rukáv
jak nudli délky dědy kšír
Tady jsem našel Eden
i léto když je leden
jednotka času je den
a bedny s rumem
na dny dešťů
já piju s umem
zatím co čteš tu
dopisy moje v Morseovce
ty tečky brouka v levý krovce
co voní trochu samotou
promiň měl jsem to pod botou
i v kolíbce pod hlavou
..toulavou.
Přečteno 402x
Tipy 31
Poslední tipující: Dota Slunská, harmony, Myrja, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, Mario de Janiero, ziriant, Špáďa, Houda, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)