Jazyk
Jazykem z nártu ke kolenům
po vnitřní straně stehen
k údolí králů
tvé oči, světla karnevalů
jsou mola přístavní
a já jen lodí nekotvenou
co spousty dní
jen s mořskou pěnou
bez šance vidět břehy...
Vezu ti lásko v podpalubí
galony plný něhy
vezu ti vítr z ostrovů
a vlny od rovníku
..snad trochu romantiku
Má touha rve i z okovů
a brousí novou dýku
tvé jméno jenom ve slovu
a já den tvého vzniku
uctívám jako Velkou Noc
Jazykem podél údolí
podbříškem k pohoří
a kolem tepny ke rtům
..snad upsal bych se čertům
za tuhle jednu noc
snad podepíšu,pak shořím
s vědomím že měl jsem moc
...z tvé lásky?
Přečteno 581x
Tipy 33
Poslední tipující: Mario de Janiero, Dota Slunská, Myrja, Holis, Špáďa, Psavec, Mbonita, Paulín, hašlerka, Jiří I.Zahradník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)