Víš
Víš.. kde mám pihu krásy?
Přeci na bříšku,kde asi!
Víš.. jak chutnají mé rty?
Opile,svůdně,jako jsi Ty!
Víš.. kdy se chvěji vzrušením?
Když mi šeptáš jak chceš ji mít!
Víš.. jak to mám hrozně ráda?
Zezadu,divoce až do rána!
Víš..proč chci být stále nahá?
Aby jsi měl stojací každá rána!
Víš..že Tě mám vážně ráda!!!
Přečteno 821x
Tipy 20
Poslední tipující: Mácha, Vanilková Ninja, Žqáry, Jean Ringo, Koza, Niky88, susana načeva, Pohjolanka, Psavec, Chico1, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)