S tebou do nejvyšších sfér
Anotace: když jste s někým stejná krevní skupina...:-)))dějí se věci samy
Sbírka:
Srdeční záležitosti
Miláčku?Dnes v noci nejdem spát!
Máš chuť se mnou špásovat?
Ten ručník z boků rychle zhoď,
chci tě už cítit tak pojď...
Pod tygří košilkou ze saténu,
obkreslíš prsty ňadra mé,
naslouchám dechu hlubokému,
šeptám -teď nepřestávej,ne
Mučíš mě hladovými rty,
já trýzním tě svým jazykem,
tak laskat umíš jen ty,
tys mým tvrdým mazlíkem...
Před krbem na zemi obnažená,
skláním se k tobě na kolena,
ručník už je dávno dole,
já vezmu si tě ústy směle.
Už jsi jak vulkán před erozí,
však na výbuch je příliš brzy,
v tom nejlepším přestávám,
štafetu ti předávám..
Na bílé chlupaté podložce,
dám se ti celá v roznožce.
Vše co máš tak velmi rád,
až do rozbřezku smíš si přát.
"Nejsi vůbec skromný lásko"
"To ani nejde moje krásko"
A tak divoce v noci spolu,
blížíme se ku vrcholu...
Přečteno 684x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, synanceia, Kokonut, Admen, enigman, Psavec, Lorraine, Kars, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)