Anotace: spojení.....
Taky mám básničku o Macoše, ale je taková teskná. Ta tvoje se mi líbí více.
11.05.2010 13:31:00 | casla
Jak Punkva studená
je na mne žena má
mě to však nevadí
jiná ji nahradí
a jako stalagnát
oba si budem přát
něžné spojení
souznění
srůstání
sílení
sdílení
ona se mnou
a já s ní.
10.05.2010 23:08:00 | Zasr. romantik