Po večerech
S krásou těla ženy vlastní
zornice se rozpíná
po setmění louče zhasni
dopij sklenku od vína
V dece růže ležíc čeká
knot si s ohněm netykaj
decibely od daleka
z gramofonu utíkaj
Mužské ruce v ženských zádech
pohladí jak truhlář stůl
pro každého z plna nádech
z večera je z půlky půl
Povlak vězníc husí peří
pod těly se prohýbá
v něhu leckdo neuvěří
jiskra v srdcích přebíhá
Černá tma v níž dva se válí
city kapou po litrech
z nichž ona dá na vokály
jako v mnoha večerech
Soužití dvou oponentů
jest věcí tou bezvadnou
Přečteno 492x
Tipy 19
Poslední tipující: Vanilková Ninja, hypertenze, Do Ga, labuť, Psavec, Doradan, hašlerka, Mbonita, ziriant, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)