Anotace: Od Kes jsem obdržel zakázku: téma "piercing"
.
.
.
Dusím se...
...prozraď mi prosím,
na kterém kousku těla
piercing jsi měla.
.
.
.
tam kde to máš tak rád
10.08.2010 00:24:00 | Lilien
V dnešní době věc je běžná,
že piercing má i žena něžná.
pod oblečením skrývá se ten poklad
zkus typnout jednou, kam chci si ho dát ;)
03.08.2010 12:23:00 | Kes
snad podle zvyku
stříbrný na jazyku
zlatý o kousek níž
vždyť víš..:o)))
ST!
03.08.2010 11:31:00 | hašlerka