Balada o rozdávání
Šeptám ti dechy
do poddajného těla
prstový oráč
brázdí rozložitá záda
sykneš ač nejsi zmije
Vzácná cestovatelko
vydáváš se
na můj pospas
a já se v tobě ztrácím
nehledám kompas
jen další cestičky
nikdy neodhalené
doufám
že navždy skončila
doba ledová
a my spolu můžeme
stále jen roztávat
že to nebudou karty
co si budeme spolu rozdávat
mrkám
mrkáš
pláčeš
neplač ...
Přečteno 481x
Tipy 14
Poslední tipující: vílí křídla.., Vanilková Ninja, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Skywalker, Květka Š., labuť, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)