Chci jít tvým údolím...
Včera jsi se podobala krajině,
která svá stehna svahů dala Slunci
pod baldachýnem oblohy,
jen vánek pohnul kadeří...
šel jsem tím stínem kopců
svými prsty
a tušil vinice obtěžkané hrozny
nebyl jsem ani hlídač ani zloděj
líbal jsem tě na nohy
a z tvých nahých ňader
k ránu slíbal rosu
a prach nočních hvězd
voníš,
voníš tak mile
jako rozkrojené jablíčko
když ležíš v trávě
vysoké do pasu
a nabízíš mi sebe
s nohama rozevřenýma
jako kniha
dokořán
a usmíváš se
jako včera,
kdy tvým údolím projel vlak
a zůstal stát
rozehřátej a plnej páry,
přirazil si to
a teď se šine
před stoupáním zahouká a zmizí
do tunelu
vrtím palcema u nohy - když to píšu
vrtíš prdelkou - když to čteš
je to hra na rozepínání knoflíčků
je to hra na tahání trička přes hlavu
a nasedáme a popojedem a někdo třeba
povytáhne významně obočí
když napíšu
chci jít tvým údolím
mám totiž rád
ten dotyk stehen na mé tváři
a ty
jemné strniště vousů
dráždí
a něžně píchá
hmmmmmmm
chci jít tvým údolím
než něžné steny vyplaší
vibracemi sdíleného ticha
prsty zachycené chvílí
prsty laskající
Ženu - krajinu a vílu
Muže - živočicha...
Přečteno 700x
Tipy 24
Poslední tipující: Jahudka167, Helena Lovecká, ni.va, Písklátko, Koprtinka, Mbonita, danav, Štěpina G, Psavec, Nikotin, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)