Radeckého marš
Anotace: svobodě slova,urážkám a bolševikům....
..A litry rumu Hradeckého
..a marše Radeckého
v arše Noemově
plujeme v nový době
národ sobě!
Fabriky Hanse,Rolfa,Jurgena
či jiný pozadí
na trůnu kreténa
a straky v podhradí
pak dál jen zvířena
podobna volům
co k zlatým dolům
nedohlídnou
guláše stydnou
a pivo pění
a kdekdo honí tričko
Pěnička,Paraplíčko
ty moje právní kličko
nějak ses rozvázala
a chodíš halabala
v klobouku Hanibala
..A zážitky ze dne leteckého
tlačí mi pod botou
a nebe zeje prázdnotou
jak hlavy u státních maturit
a křídy tříd
jsou roztříděné
a křivdy křivd
jsou vystavené
svlečený do trenek
řehtaj se z nástěnek
ty zuby Mohoritů
rypáky v koloritu
zas rejou v kádích
dál spolu kamarádí
ty trika různých barev
úroda nových larev
zevnitř to rozežírá
a víra?
...zmírá
Přečteno 662x
Tipy 34
Poslední tipující: Houda, jaňa, hašlerka, jiljovský, labuť, Špáďa, staranna, jedam, Paulín, Aťan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)