Anotace: rukám Páně,šalmajím a solitérům.....
Jistě jsi uklouzl na schůdcích hospůdky a takhle krásně romanticky svůj zážitek převyprávěl ostatním. Díky za tu jízdu! ST!
21.12.2010 12:32:00 | Zasr. romantik
Pro svištění skvělý podmínky
na saních smích a v očích plamínky
nevadí mráz i prudký sráz
s náručí snů sjede se snáz...
ST!
20.12.2010 21:35:00 | Mario de Janiero
.
Do Tisíce směrů
můžeš se vždy jak kdysi ubírat
a stovky píšťal vlaků
vždy budou sborem hrát ...
k odjezdu tam i domů
domů ... kde budem umírat
I když ve slunci i v polární září
budeš své vrásky počítat,
nehledej svůj věk v kalendáři,
zmařený život ve výpisu ztrát
Třeba i sám zas vyraz na nádraží
a nepřestávej býti mlád .-..
...
.
20.12.2010 19:33:00 | HarryHH
Krájím den na malé díly
můj vlak života denně míjí
sny z velkých nádraží
a drobné radosti si odváží
ST!
20.12.2010 19:12:00 | hašlerka
Líbí se mi snad každá věta
a nejvíc asi toto:
*
ze stráně dnů
tak rychle to sviští
*
v podvečer hory
zas slunce spolykají
*
krajinou krájenou tmou
ST
20.12.2010 18:58:00 | Kapka