Anotace: šuplík - vánoční atmosféra, purpura na plotně... atd. však to znáte :)
.
ON
Na bříško ti položím
z rosy vodováhu,
další postup neuspěchat,
chci hledat k lásce dráhu.
ONA
Už mi svítí runway,
čekám boeing k dosedu,
pilote buď klidný,
sama si tě zavedu.
ON
Musí stačit rogalo,
hlavně držet lásky směr,
díky, krásná dispečerko,
že jsem v tobě přistát směl.
.