compmen
Anotace: ctrl ve a jiným mišu ge
Prosím tě..
zazvoň u mne v pět
koupil jsem deku,víno,svíci
a zatemnil jsem na ulici
budu ti vyprávět
ústy...ne klávesnicí
očima ne monitorem
a místo myší doteky
vyhrajem válku nad tímhle morem
bez zbraní skryti do deky
přikryju webku
dám na ni lebku
od nás z kabinetu
a ač se pletu
u křídla v prstokladech
tak jako v hradech
zde budu bezchybný
záhyby,ohyby
úžlabí,jamky
bez ramky
znám ty trasy cest
přijď radši v šest!
Ať stihnu farmu nakrmit
roztřídit majly
v skejpu se skrýt
a zajet si rajlly
..dal bych sem smajlík
....(ale to neumim).
Přečteno 520x
Tipy 52
Poslední tipující: Lorraine, Holis, Jiná, j.c., Helena Lovecká, Sick901, James Libustka, Mario de Janiero, ZILA78, danav, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)