Anotace: sebemordům...
Že bychom mohli věšet kontinuálně? To by mohlo zajímat i Aťana! Založíme spolek ozdravného provazu? :o))
27.01.2011 22:15:00 | Zasr. romantik
Aťan mi slíbil, že mne naučí lodní uzel. Ale ty umíš uvázat oprátku, počkej tedy s tím věšením a nauč mě ji taky. Dík. Pak už si poradím sám.
27.01.2011 21:28:00 | Zasr. romantik
Pro mě je Tvé dílko hodně pocitové, smutný závěr, který zabolel... ST!*** za obsah, který člověka posouvá k malému přemýšlení.
27.01.2011 19:07:00 | NikitaNikaT.