Anotace: mé veteránce(tím nemyslím ženu)....
Tak ať ještě dlouho babka šlape s noblesou pod starou kapotou:)
Přeji hodně ať ještě najede,pěkné věnování,bez dlouhého povídání ST!
28.01.2011 11:01:00 | xoxoxo
1203-trojka..že by to byla ta veleslavná vejtřeska? Ať žije a ještě dlooooouuuuuho třese se!!!
Hurá
27.01.2011 21:58:00 | Mirka Hedbávná