Anotace: loučení....
tou cestou zvony plakaly - úchvatný
a celý je to i přes smutek - zrovna tak
03.02.2011 17:41:00 | René Vulkán
Smutné dílko, ale jak zmíněno...
Je něco, co končívá,
jiné znovu rodí se...
...začíná.
A slzy, perly padají,
vzpomínky náhle pokoj...
...nedají.
Chceš utéct, však nejde Ti vstát,
je to osud, co snoubí se s životem,
v kterém občas se musíš prát...
02.02.2011 19:41:00 | NikitaNikaT.
ten kdo se chová rozumně
tak nežádá sex po urně
vždyť je to nepraktické
a málo estetické...
EsTét!
02.02.2011 10:19:00 | Mario de Janiero