Anotace: pádům ...?
..šel s hlavou odkrytou a bosí,
až mi v sadě zazpívají kosi
snad někde u Dobruše
potkám Zengebuše
ST!
09.02.2011 20:30:00 | hašlerka
Až padne Liter jednou
třeba s tím koncem světa
ať slova nevyblednou
a zůstane tu věta
Pro trochu lásky
šel bych světa kraj....
ST!
09.02.2011 18:57:00 | Mario de Janiero